Tort De Mâncare Înger Cu Ciocolată Cu Mentă

Menta Chocolate Chip Angel Food Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 270 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână cacao, apă, sirop cu aromă de ciocolată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 10 minute. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. în general, această rețetă câștigă un nu este atât de uimitor scor spoonacular de 23%. Încercați Tort De Mâncare Înger Cu Ciocolată Cu Mentă, Tort de mâncare înger cu ciocolată cu Ganache de ciocolată, și Ciocolata Chip Macaroon Înger Alimente pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Mutați raftul cuptorului în poziția cea mai joasă (îndepărtați alte rafturi).
Încălziți cuptorul la 177°.într-un vas de sticlă sau metal foarte mare, bateți amestecul de tort, cacao și apă cu un mixer electric la viteză mică de 30 de secunde. Bateți la viteză medie 1 minut.
Se toarnă într-o tigaie de tort cu mâncare înger (tub) de 10 inci. (Nu utilizați canelat tub tort pan sau 9-inch înger alimente pan sau aluat va overflow.)
Coaceți 37 până la 47 de minute sau până când partea de sus este maro auriu închis și fisurile se simt foarte uscate și nu lipicioase. Nu subcoaceți. Întoarceți imediat tigaia cu susul în jos pe sticla de sticlă până când tortul este complet rece, aproximativ 2 ore.
Rulați cuțitul în jurul părții tigaiei pentru a slăbi tortul; scoateți din tigaie.
Tăiați partea superioară a tortului la aproximativ 1 inch de sus; pus deoparte.
Tăiați în tort la 1 inch de marginea exterioară și la 1 inch de marginea găurii centrale, lăsând "pereți" substanțiale pe fiecare parte.
Îndepărtați tortul în tăieturi cu cuțit curbat sau lingură, având grijă să lăsați o bază de tort de 1 inch grosime. Lingură înghețată în cavitatea tortului; blat neted. Înlocuiți partea de sus a tort. Acoperiți și congelați aproximativ 3 ore sau până când sunt ferme.
Se servește cu sos cu aromă de ciocolată.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Desert în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "