Tort De Morcovi Pops
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați tortul de morcovi. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 192 calorii. Această rețetă servește 50. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Este perfect pentru Paște. Dacă aveți la îndemână morcov, napolitane de acoperire, nuci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tort De Morcovi Pops, Aur Sclipici Tort Pops (Lamaie Tort Pops), și Tort Pops Rețetă: Cupcake Pops pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți și coaceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie pentru tigaie de 13x9 inci, folosind apă, ulei și ouă și adăugând morcov ras. Mișto. Aliniați foaia cookie cu hârtie cerată. Crumble tort într-un castron mare.
Adăugați glazură; se amestecă bine. Formați în bile de 1 inch; așezați pe foaia de prăjituri. Congelați până la fermitate; păstrați la frigider.
În bolul cu microunde, bomboanele cu microunde se topesc și se scurtează neacoperite pe mediu (50%) 2 minute, apoi la intervale de 15 secunde, până se topesc; se amestecă până se omogenizează. Scufundați vârful de 1 băț de acadea aproximativ 1/2 inch în bomboane topite și introduceți bățul în 1 bilă de tort nu mai mult de jumătate. Repet. Întoarceți tortul pe foaia de prăjituri. La frigider 5 minute.
Scoateți din frigider câteva la un moment dat. Scufundați fiecare bilă de tort în bomboane topite pentru a acoperi; atingeți excesul. Scufundați imediat blatul în nuci, apăsând pentru a adera. Împingeți capătul opus al bățului în blocul de spumă.
Lăsați să stea până când este setat.