Tortul de morcovi IX necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 911 calorii. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este perfect pentru Paște. Dacă aveți la îndemână morcovi, zahăr, margarină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 33%. Încercați Tort De Morcovi Cu Suc De Morcovi, Tort de tort de morcovi cu glazură de brânză cremă de ananas, și Tort de morcovi Poke tort cu glazură de scorțișoară caramel sărat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți două tigăi rotunde de tort de 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-un castron mediu, amestecați împreună făina, scorțișoara și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați uleiul și ouăle, amestecați până se omogenizează, apoi amestecați morcovii și nucile. Împărțiți aluatul uniform între cele două tigăi pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Ouă
Nuci
Ulei De Gătit
4
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute în cuptorul preîncălzit. O scobitoare introdusă în tort ar trebui să iasă curată. Răciți prăjiturile pe rafturile de sârmă înainte de a le scoate din tigăi.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
5
Pentru a face glazura, utilizați al doilea set de ingrediente. Într-un castron mediu, cremă împreună untul și crema de brânză, adăugați bine zahărul și smântâna. Se amestecă nucile și vanilia. Utilizați pentru a umple și a îngheța straturile de tort răcite.