Tort de morcovi ii necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 201 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 15. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sos de mere, făină, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, care este solid. Încercați Tort De Morcovi Cu Suc De Morcovi, Tort de tort de morcovi cu glazură de brânză cremă de ananas, și Tort de morcovi Poke tort cu glazură de scorțișoară caramel sărat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o tigaie de 9x13 inch cu spray de gătit fără grăsimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
În bolul mare de amestecare, bateți albușurile de ou. Bateți încet zahărul, apoi sosul de mere, laptele degresat și vanilia. Se amestecă cuișoare, nucșoară, scorțișoară, bicarbonat de sodiu și făină. Se amestecă, câte un ingredient, ananasul (cu suc), morcovii, nucile și stafidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Sos De Mere
Albușuri De Ou
Ananas
Lapte Fără Grăsimi
Scorțișoară
Morcov
Stafide
Vanilie
Nuci
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Nucșoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Suc
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
3
Se toarnă în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Coaceți timp de 35-40 de minute în cuptorul preîncălzit. Se face atunci când scobitoarea introdusă în centru iese curată.