Tort de morcovi cu mere condimentat cu glazură de brânză de capră

Tort de morcovi cu mere condimentat cu glazură de brânză de capră
Tort de morcovi de mere condimentat cu glazură de brânză de capră necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană servește 10 și costă $ 2.01 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 612 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Paștele eveniment. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți nucșoară măcinată, ouă plus 1 gălbenuș de ou, morcovi grosolani și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 34%. Încercați Tort de morcovi condimentat cu glazură de brânză cremă, Tort de morcov condimentat cu Cardamom cu frișcă-glazură de brânză, și Tort cu strat de condimente de mere cu glazură de brânză de capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Ungeți trei 9-in. rotiți tăvile de tort și puneți-le deoparte. Într-un castron mare, combinați făina, zahărul granulat, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, condimentele, cacao, piperul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Bateți pentru a combina, apoi amestecați uleiul și ouăle. Se amestecă morcovii, merele și 1 cană de nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
(Keebler)(Keebler)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Împărțiți aluatul între tigăi și coaceți până când prăjiturile se îndepărtează de părțile laterale și un tester de tort introdus în fiecare centru iese curat, 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Transferați prăjiturile în rafturile de răcire și lăsați să se răcească 10 minute. Întoarceți-vă pe rafturi și lăsați să se răcească complet.
6
Bateți brânza de capră, crema de brânză, untul și vanilia până la neted și pufos, aproximativ 3 minute. Adăugați treptat zahăr pudră și amestecați până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
7
Odată ce prăjiturile sunt reci, aranjați primul strat pe o farfurie mare sau platou.
8
Întindeți niște glazură peste ea, apoi acoperiți cu al doilea strat. Frost al doilea strat și de sus cu al treilea. Înghețați Generos partea superioară și părțile laterale ale tortului cu glazura rămasă. Răciți tortul cel puțin 1 oră. Înainte de servire, apăsați ușor nucile în părțile laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)

Ingrediente

2(poate fi sau trece)piersicile proaspete sau congelate tăiate feliipiersicile proaspete sau congelate tăiate felii2(poate fi sau trece)Despre zahărul de cofetariDespre zahărul de cofetari0(poate fi sau trece)cârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș3556 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriambalate morcovi ras grosier (aproximativ 3 Mediu)ambalate morcovi ras grosier (aproximativ 3 Mediu)283Nuci de orice fel (tocate)fresh, mild ch (brânză de capră), la temperatura camereifresh, mild ch (brânză de capră), la temperatura camerei2(poate fi sau trece)poate dieta sifonpoate dieta sifon227Nuci de orice fel (tocate)cremă de brânză, la temperatura camereicremă de brânză, la temperatura camerei4mariouă plus 1 gălbenuș de ou, bătut ușorouă plus 1 gălbenuș de ou, bătut ușor4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifăinăfăină3556 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricolorant alimentar red Velvet (cum ar fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) sau după cum dorițicolorant alimentar red Velvet (cum ar fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) sau după cum doriți0(poate fi sau trece)cuișoare măcinatecuișoare măcinate0(poate fi sau trece)nucșoară măcinatănucșoară măcinată4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirila 2 kiwi mijlocii, decojite și feliatela 2 kiwi mijlocii, decojite și feliate0(poate fi sau trece)(tub mare)(tub mare)3556 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriambalate mere tarta ras grosier, cum ar fi Granny Smith (aproximativ 2 mediu)ambalate mere tarta ras grosier, cum ar fi Granny Smith (aproximativ 2 mediu)2(iarnă)unt nesărat, la temperatura camereiunt nesărat, la temperatura camerei2(poate fi sau trece)pudră de cacao neîndulcităpudră de cacao neîndulcită11 kilogram de dovlecel,6 uncii de ciocolată de înaltă calitate, neîndulcită, tocată grosier6 uncii de ciocolată de înaltă calitate, neîndulcită, tocată grosier2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri2 cutii de 15 uncii de hominy, scurse și clătite2 cutii de 15 uncii de hominy, scurse și clătite2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirinuci tocate grosier, plus mai multe pentru garniturănuci tocate grosier, plus mai multe pentru garnitură
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista