Tort de morcovi cu mere condimentat cu glazură de brânză de capră
Tort de morcovi de mere condimentat cu glazură de brânză de capră necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană servește 10 și costă $ 2.01 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 612 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Paștele eveniment. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți nucșoară măcinată, ouă plus 1 gălbenuș de ou, morcovi grosolani și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 34%. Încercați Tort de morcovi condimentat cu glazură de brânză cremă, Tort de morcov condimentat cu Cardamom cu frișcă-glazură de brânză, și Tort cu strat de condimente de mere cu glazură de brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Ungeți trei 9-in. rotiți tăvile de tort și puneți-le deoparte. Într-un castron mare, combinați făina, zahărul granulat, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, condimentele, cacao, piperul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Despre Zahărul De Cofetari
8 (U-12) Creveți
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Lorann Bucătărie Profesională®
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Bateți pentru a combina, apoi amestecați uleiul și ouăle. Se amestecă morcovii, merele și 1 cană de nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Pentru Conservare,
(Keebler)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Împărțiți aluatul între tigăi și coaceți până când prăjiturile se îndepărtează de părțile laterale și un tester de tort introdus în fiecare centru iese curat, 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Transferați prăjiturile în rafturile de răcire și lăsați să se răcească 10 minute. Întoarceți-vă pe rafturi și lăsați să se răcească complet.
6
Bateți brânza de capră, crema de brânză, untul și vanilia până la neted și pufos, aproximativ 3 minute. Adăugați treptat zahăr pudră și amestecați până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Brânză De Capră
Acoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
7
Odată ce prăjiturile sunt reci, aranjați primul strat pe o farfurie mare sau platou.
8
Întindeți niște glazură peste ea, apoi acoperiți cu al doilea strat. Frost al doilea strat și de sus cu al treilea. Înghețați Generos partea superioară și părțile laterale ale tortului cu glazura rămasă. Răciți tortul cel puțin 1 oră. Înainte de servire, apăsați ușor nucile în părțile laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)