Tort de morcovi cu glazură de brânză cremă de nucă de cocos prăjită

Tort de morcovi cu glazură de brânză cremă de nucă de cocos prăjită
Această rețetă servește 12. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 256 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de praf de copt, morcov, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Bare de tort de morcovi cu glazură de brânză cremă de nucă de cocos, Tort Tropical de morcovi cu glazură de brânză cremă de nucă de cocos, și Tort de morcovi și nucă de cocos cu glazură de brânză cremă de miere.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti tortul, lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
3
Combinați făina și următoarele 5 ingrediente (prin sare) într-un robot de bucătărie; pulsează de 6 ori sau până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
4
Puneți amestecul de făină într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Combinați zahărul granulat, uleiul de canola, mâncarea pentru bebeluși și ouăle; se amestecă cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Ulei De CanolaUlei De Canola
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Se adaugă în amestecul de făină; se amestecă până se umezește. Se amestecă morcovul ras și stafidele. Puneți aluatul într-o tigaie pătrată de 8 inci acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
StafideStafide
MorcovMorcov
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
7
Coaceți la 325 timp de 40 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
8
Pentru a pregăti glazura, combinați brânza și untul într-un castron mare. Bateți cu un mixer la viteză mare până când este cremos. Adăugați treptat zahăr pudră și vanilie, bătând la viteză mică până se omogenizează (nu exagerați).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
GlazuraGlazura
VanilieVanilie
UntUnt
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
9
Se întinde peste tort; se presară cu nucă de cocos. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista