Tort de morcovi cu glazură de brânză cremă
Tortul de morcovi cu glazură de brânză cremă necesită aproximativ 46 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 279 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, morcov, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 26%. Rețete similare sunt Tort De Morcovi Cu Glazură De Brânză Cremă, Tort de morcovi cu glazură de brânză cremă, și Tort de morcovi cu glazură de brânză cremă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Acoperiți fundul unei tigaie pătrate de 9 inci cu spray de gătit; linia de jos cu hârtie de ceară. Înveliți hârtia de ceară cu spray de gătit.
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina și următoarele 4 ingrediente.
Combinați ananasul și următoarele 6 ingrediente într-un castron mare. Bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine.
Adăugați amestecul de făină; bate doar până se omogenizează. Se amestecă morcovul și stafidele.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 10 minute pe un suport de sârmă; scoateți din tigaie.
Îndepărtați hârtia de ceară. Se răcește complet pe grătar.
Bateți crema de brânză cu un mixer la viteză medie până se omogenizează. Adăugați treptat zahăr pudră; bate la viteză mică doar până se omogenizează.
Așezați stratul de tort pe o farfurie; întindeți partea superioară și părțile laterale cu amestec de brânză cremă.
Presărați blatul cu nuci pecan. Păstrați tortul acoperit în frigider.