Tort de morcovi cu glazură de brânză cremă

Tort de morcovi cu glazură de brânză cremă
Tortul de morcovi cu glazură de brânză cremă necesită aproximativ 46 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 279 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, morcov, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 26%. Rețete similare sunt Tort De Morcovi Cu Glazură De Brânză Cremă, Tort de morcovi cu glazură de brânză cremă, și Tort de morcovi cu glazură de brânză cremă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Acoperiți fundul unei tigaie pătrate de 9 inci cu spray de gătit; linia de jos cu hârtie de ceară. Înveliți hârtia de ceară cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
3
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
4
Combinați făina și următoarele 4 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Combinați ananasul și următoarele 6 ingrediente într-un castron mare. Bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
6
Adăugați amestecul de făină; bate doar până se omogenizează. Se amestecă morcovul și stafidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
MorcovMorcov
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
7
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 10 minute pe un suport de sârmă; scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
9
Îndepărtați hârtia de ceară. Se răcește complet pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
Suport De SârmăSuport De Sârmă
10
Bateți crema de brânză cu un mixer la viteză medie până se omogenizează. Adăugați treptat zahăr pudră; bate la viteză mică doar până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
11
Așezați stratul de tort pe o farfurie; întindeți partea superioară și părțile laterale cu amestec de brânză cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
12
Presărați blatul cu nuci pecan. Păstrați tortul acoperit în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
DificultateExpert
Gata În46 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista