Tort De Morcovi Cu Ananas Cu Susul În Jos

Tort De Morcovi Cu Ananas Cu Susul În Jos
Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 511 calorii, 4G de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 8. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Un amestec de ulei vegetal, cireșe maraschino, zahăr brun ferm și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Morcovi Cu Ananas Cu Susul În Jos, Briose De Morcov Cu Ananas Cu Susul În Jos, și Tort De Morcovi Cu Susul În Jos.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Topiți untul într-o tigaie din fontă de 10 inci unsă ușor sau într-o tigaie rotundă de 9 inci (cu laturile care au cel puțin 2 inci înălțime) la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
3
Se ia de pe foc.
4
Se presară cu zahăr brun. Aranjați 7 felii de ananas într-un singur strat peste zahărul brun, rezervând feliile de ananas rămase pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De AnanasInele De Ananas
Zahăr BrunZahăr Brun
5
Așezați 1 cireș în centrul fiecărei felii de ananas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
CireșeCireșe
6
Bateți zahărul granulat, uleiul și ouăle la viteză medie cu un mixer electric până la amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
7
Combinați făina și următoarele 4 ingrediente; adăugați treptat la amestecul de zahăr, bătând la viteză mică doar până la amestecare. Se amestecă morcovii și nucile pecan. Puneți aluatul peste felii de ananas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De AnanasInele De Ananas
MorcovMorcov
Nuci PecanNuci Pecan
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
8
Coaceți la 350 timp de 45 până la 50 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă 10 minute. Rulați cu grijă un cuțit în jurul marginii tortului pentru a slăbi. Inversați tortul pe o farfurie de servire, lingând orice topping în tigaie peste tort.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
CuțitCuțit
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista