Tort De Morcovi

Tort De Morcovi
Tortul de morcovi este un vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 549 calorii. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. Un amestec de scorțișoară măcinată, lapte, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Morcovi Cu Suc De Morcovi, Tort de tort de morcovi cu glazură de brânză cremă de ananas, și Tort de morcovi Poke tort cu glazură de scorțișoară caramel sărat.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți fundul și părțile laterale ale unei tigaie de 13x9 inci sau două tigăi rotunde de 8 inci sau 9 inci cu scurtare; ușor făină. Într-un castron mare, bateți zahărul granulat, uleiul și ouăle cu mixerul electric la viteză mică aproximativ 30 de secunde sau până la amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
ScurtareaScurtarea
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Adăugați făină, scorțișoară, bicarbonat de sodiu, 1 linguriță de vanilie și sarea; bate la viteză mică 1 minut. Se amestecă morcovii și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ScorțișoarăScorțișoară
MorcovMorcov
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
NuciNuci
SareSare
3
Se toarnă în tigaie(e).
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți tigaia de 13x9 inci 40 până la 45 de minute, tigăile rotunde 30 până la 35 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Dreptunghi rece în tigaie pe raft de răcire. Se răcește rundele 10 minute; scoateți din tigăi în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Într-un castron mediu, bateți crema de brânză, untul, laptele și vanilia cu mixerul electric la viteză mică până la omogenizare. Bateți treptat în zahăr pudră, câte 1 cană, la viteză mică, până se omogenizează și se întinde. Înghețați tort de 13x9 inci sau umpleți și înghețați straturile rotunde cu glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
GlazuraGlazura
VanilieVanilie
UntUnt
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
6
Presărați nucșoară pe tortul mat, dacă doriți. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NucșoarăNucșoară
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista