Tort De Morcov Venețian

Tort De Morcov Venețian
Tortul de morcov venețian este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție conține 509 calorii, 10g de proteine, și 38g de grăsime. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Paștele. Dacă aveți sultane aurii, zahăr extrafin, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 35%. Încercați Sardine Venețiene, Pizza Rulată Venețiană, și Risotto De Crustacee Venețiene pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: 1 (9-inch) springform sau alte staniu tort rotund
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați baza tigaiei cu formă de arc cu o căptușeală din silicon antiaderentă sau pergament de copt. Ungeți părțile laterale cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Adăugați nucile de pin într-o tigaie mică uscată și prăjiți-le la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Radeți morcovii într-un robot de bucătărie sau cu o răzătoare grosieră și puneți-i pe un strat dublu de prosoape de bucătărie. Înfășurați prosoapele în jurul morcovilor pentru a absorbi excesul de lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
RăzătoareRăzătoare
5
Puneți sultanele într-o cratiță mică cu romul și dați la fiert la foc mediu. Coborâți focul și fierbeți timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide AuriiStafide Aurii
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Bateți zahărul și 1/2 cană de ulei într-un mixer de suport sau manual, până când se amestecă creamily și airily.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Bateți vanilia și ouăle într-un castron mare. Îndoiți făina/făina de migdale, nucșoara, morcovii răzuți, sultanele aurii (și orice rom care se agață de ele) și, în final, coaja de lămâie și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brutarii Sau Zaharul UltrafinBrutarii Sau Zaharul Ultrafin
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Stafide AuriiStafide Aurii
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Răzuiți amestecul în forma de tort pregătită și neteziți suprafața cu o spatulă de cauciuc. Aluatul va fi foarte superficial în staniu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
9
Se presară cu nuci de pin și se coace până când vârful este ridicat și auriu și un tester de tort iese lipicios, dar altfel mai mult sau mai puțin curat, aproximativ 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Scoateți tortul din cuptor și lăsați-l să stea pe un suport timp de 10 minute înainte de a îndepărta părțile laterale.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Se lasă să se răcească până este gata de servit.
12
Transferați tortul într-un platou de servire.
13
Combinați mascarpone, zahărul cofetarilor și romul într-un castron mic. Feliați tortul și serviți cu crema de mascarpone.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
MascarponeMascarpone
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Tortul poate fi copt cu până la 3 zile înainte. Înfășurați bine în folie de plastic și depozitați într-un recipient etanș într-un loc răcoros. Va păstra pentru un total de 5 până la 6 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1
Tortul poate fi congelat (încă pe baza staniului), învelit cu grijă în strat dublu de folie de plastic și 1 strat de folie, timp de până la 3 luni. Dezghețați peste noapte la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Creveți SotațiCreveți Sotați
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Revista