Tort Mocha alb-negru ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 20 de porții cu 765 calorii, 8g de proteine, și 46G de grăsime fiecare. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, smântâna grea, ouăle și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Tort alb-negru, Tort ușor Alb-negru, și Tort OREO alb-negru.
Instrucțiuni
1
Încălziți smântâna grea, ciocolata semidulce și pudra de espresso într-un bol rezistent la căldură așezat peste o cratiță cu apă fierbinte (nu lăsați vasul să atingă apa), amestecând, până când ciocolata este topită și ganache-ul este neted. Se amestecă lichiorul de vanilie și cafea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce
Espresso Instant
Lichior De Cafea
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Bomboane De Napolitană Necco
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Scoateți vasul din tigaie; se lasă deoparte până se răcește și se îngroașă, dar încă se toarnă, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Puneți ciocolata cu lapte într-un bol sigur pentru cuptorul cu microunde; Cuptor cu microunde la intervale de 30 de secunde, amestecând, până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata Cu Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Lasă să se răcească.
3
Bateți untul și sarea într-un bol mare cu un mixer la viteză medie până la neted și pufos, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați ciocolata cu lapte topit și bateți până se combină. Bateți treptat zahărul cofetarilor până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O
Ciocolata Cu Lapte
5
Adăugați pudra de cacao și vanilia, creșteți viteza mixerului la mediu și bateți până se omogenizează, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Alune
Bomboane De Napolitană Necco
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Asamblați tortul: puneți 1 strat de tort de ciocolată pe un platou; întindeți 3/4 cană umplutură deasupra. Se acoperă cu un strat de tort de vanilie și se întinde cu o altă umplutură de 3/4 cană. Repetați pentru a face 4 straturi, terminând cu un strat de tort de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Bomboane De Napolitană Necco
Kilograme De Mure (aproximativ
7
Întindeți umplutura rămasă deasupra și dați-o la frigider până când este fermă, cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativ
8
Se toarnă ganache peste tort, lăsându-l să picure pe părțile laterale.
9
Lăsați să se stabilească la temperatura camerei înainte de feliere, aproximativ 30 de minute.
10
Sursă foto: Levi Brown
11
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Înveliți două tigăi rotunde de 9 inci cu spray de gătit și tapetați fundul cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Bateti pudra de cacao si 1 1/2 cani de apa clocotita intr-un bol mediu pana se omogenizeaza; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Alune
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
13
Bateți făina, zahărul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un bol mare până când sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
14
Adăugați ouăle, uleiul vegetal, smântâna și vanilia și bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează, aproximativ 1 minut. Reduceți viteza mixerului la scăzut; bateți amestecul de cacao într-un flux constant până când pur și simplu combinați, apoi terminați amestecarea cu o spatulă de cauciuc. (Aluatul va fi subțire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Bomboane De Napolitană Necco
Lichior De Alune
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu
15
Împărțiți aluatul între tigăile pregătite și atingeți tigăile de tejghea pentru a ajuta aluatul să se așeze.
16
Coaceți până când o scobitoare introdusă în mijloc iese curată, 30 până la 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)
17
Transferați pe rafturi și lăsați să se răcească 10 minute, apoi rulați un cuțit în jurul marginii tigăilor și întoarceți prăjiturile pe rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
18
Scoateți pergamentul. Tăiați vârfurile prăjiturilor cu un cuțit lung zimțat pentru a le face la nivel, dacă doriți.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi
19
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți două tigăi rotunde de 9 inci și tapetați fundul cu hârtie pergament; ungeți pergamentul și praful tigăilor cu făină, eliminând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
Ceapă Tocată (2 Cepe)
20
Bateti 3 cani faina, praful de copt si sarea intr-un bol pana se combina. Bateți 2 bețe untul și zahărul într-un bol mare cu un mixer la viteză medie-mare până când este ușor și pufos, aproximativ 3 minute. Reduceți viteza mixerului la mediu; bateți ouăle, pe rând, răzuind vasul după cum este necesar. Bate în vanilie. (Amestecul poate părea separat în acest moment.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
Bomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
21
Se amestecă 1/2 cană de apă cu crema într-o cană sau castron de măsurare lichidă. Bateți amestecul de făină în amestecul de unt în 3 loturi, alternând cu amestecul de smântână, începând și terminând cu făină, până când este doar netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare Nu
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
Bomboanele Lui Peachie-o
22
Împărțiți aluatul între tigăile pregătite.
23
Coaceți până când prăjiturile sunt ușor aurii deasupra și centrele revin la apăsare, 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
24
Transferați pe rafturi și lăsați să se răcească 10 minute, apoi rulați un cuțit în jurul marginii tigăilor și întoarceți prăjiturile pe rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
25
Scoateți pergamentul. Tăiați vârfurile prăjiturilor cu un cuțit lung zimțat pentru a le face la nivel, dacă doriți.