Tort de Mocha alb-negru

Tort de Mocha alb-negru
Tort Mocha alb-negru ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 20 de porții cu 765 calorii, 8g de proteine, și 46G de grăsime fiecare. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, smântâna grea, ouăle și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Tort alb-negru, Tort ușor Alb-negru, și Tort OREO alb-negru.

Instrucțiuni

1
Încălziți smântâna grea, ciocolata semidulce și pudra de espresso într-un bol rezistent la căldură așezat peste o cratiță cu apă fierbinte (nu lăsați vasul să atingă apa), amestecând, până când ciocolata este topită și ganache-ul este neted. Se amestecă lichiorul de vanilie și cafea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată SemidulceCiocolată Semidulce
Espresso InstantEspresso Instant
Lichior De CafeaLichior De Cafea
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Scoateți vasul din tigaie; se lasă deoparte până se răcește și se îngroașă, dar încă se toarnă, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1
Puneți ciocolata cu lapte într-un bol sigur pentru cuptorul cu microunde; Cuptor cu microunde la intervale de 30 de secunde, amestecând, până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata Cu LapteCiocolata Cu Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Lasă să se răcească.
3
Bateți untul și sarea într-un bol mare cu un mixer la viteză medie până la neted și pufos, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Adăugați ciocolata cu lapte topit și bateți până se combină. Bateți treptat zahărul cofetarilor până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Ciocolata Cu LapteCiocolata Cu Lapte
5
Adăugați pudra de cacao și vanilia, creșteți viteza mixerului la mediu și bateți până se omogenizează, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Asamblați tortul: puneți 1 strat de tort de ciocolată pe un platou; întindeți 3/4 cană umplutură deasupra. Se acoperă cu un strat de tort de vanilie și se întinde cu o altă umplutură de 3/4 cană. Repetați pentru a face 4 straturi, terminând cu un strat de tort de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Ardei ArbolArdei Arbol
7
Întindeți umplutura rămasă deasupra și dați-o la frigider până când este fermă, cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
8
Se toarnă ganache peste tort, lăsându-l să picure pe părțile laterale.
9
Lăsați să se stabilească la temperatura camerei înainte de feliere, aproximativ 30 de minute.
10
Sursă foto: Levi Brown
11
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Înveliți două tigăi rotunde de 9 inci cu spray de gătit și tapetați fundul cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
12
Bateti pudra de cacao si 1 1/2 cani de apa clocotita intr-un bol mediu pana se omogenizeaza; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
13
Bateți făina, zahărul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un bol mare până când sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
14
Adăugați ouăle, uleiul vegetal, smântâna și vanilia și bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează, aproximativ 1 minut. Reduceți viteza mixerului la scăzut; bateți amestecul de cacao într-un flux constant până când pur și simplu combinați, apoi terminați amestecarea cu o spatulă de cauciuc. (Aluatul va fi subțire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
15
Împărțiți aluatul între tigăile pregătite și atingeți tigăile de tejghea pentru a ajuta aluatul să se așeze.
16
Coaceți până când o scobitoare introdusă în mijloc iese curată, 30 până la 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
17
Transferați pe rafturi și lăsați să se răcească 10 minute, apoi rulați un cuțit în jurul marginii tigăilor și întoarceți prăjiturile pe rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
18
Scoateți pergamentul. Tăiați vârfurile prăjiturilor cu un cuțit lung zimțat pentru a le face la nivel, dacă doriți.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
19
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți două tigăi rotunde de 9 inci și tapetați fundul cu hârtie pergament; ungeți pergamentul și praful tigăilor cu făină, eliminând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
20
Bateti 3 cani faina, praful de copt si sarea intr-un bol pana se combina. Bateți 2 bețe untul și zahărul într-un bol mare cu un mixer la viteză medie-mare până când este ușor și pufos, aproximativ 3 minute. Reduceți viteza mixerului la mediu; bateți ouăle, pe rând, răzuind vasul după cum este necesar. Bate în vanilie. (Amestecul poate părea separat în acest moment.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
21
Se amestecă 1/2 cană de apă cu crema într-o cană sau castron de măsurare lichidă. Bateți amestecul de făină în amestecul de unt în 3 loturi, alternând cu amestecul de smântână, începând și terminând cu făină, până când este doar netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
22
Împărțiți aluatul între tigăile pregătite.
23
Coaceți până când prăjiturile sunt ușor aurii deasupra și centrele revin la apăsare, 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
24
Transferați pe rafturi și lăsați să se răcească 10 minute, apoi rulați un cuțit în jurul marginii tigăilor și întoarceți prăjiturile pe rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
25
Scoateți pergamentul. Tăiați vârfurile prăjiturilor cu un cuțit lung zimțat pentru a le face la nivel, dacă doriți.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi

Ingrediente

1parmezan rasceapăceapă2cp. legume (de exemplu, spanac)ceapăceapă1Oreos dublu umplutstropi de portocale sau zahăr portocaliustropi de portocale sau zahăr portocaliu1parmezan raslichior de cafea (opțional)lichior de cafea (opțional)3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilzahăr cofetarizahăr cofetari3mariouă, la temperatura camereiouă, la temperatura camerei4mariouă, la temperatura camereiouă, la temperatura camerei5911 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină universalăfăină universală7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină universală, plus mai mult pentru tigăifăină universală, plus mai mult pentru tigăi1581 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)2cp. legume (de exemplu, spanac)pulbere espresso instantpulbere espresso instant227ardei habenerociocolata cu lapte, tocata maruntciocolata cu lapte, tocata marunt1cp. legume (de exemplu, spanac)plus 2 linguri de apă cu gheațăplus 2 linguri de apă cu gheață1pinchVârf de sareVârf de sare1Oreos dublu umplutplus 2 linguri de apă cu gheațăplus 2 linguri de apă cu gheață170ardei habenerociocolată semidulce, tocată măruntciocolată semidulce, tocată mărunt1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil3 pachete (8 uncii fiecare) cremă de brânză redusă în grăsimi, tăiată cubulețe3 pachete (8 uncii fiecare) cremă de brânză redusă în grăsimi, tăiată cubulețe3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcu migdale (40 g fiecare), tocatecu migdale (40 g fiecare), tocate4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcu migdale (40 g fiecare), tocatecu migdale (40 g fiecare), tocate2bastoaneunt nesărat, la temperatura camerei, plus mai mult pentru tigăiunt nesărat, la temperatura camerei, plus mai mult pentru tigăi3bastoaneunt nesărat, la temperatura camereiunt nesărat, la temperatura camerei2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpudră de cacao neîndulcită (proces natural sau olandez)pudră de cacao neîndulcită (proces natural sau olandez)1parmezan raspudră de cacao neîndulcităpudră de cacao neîndulcită1parmezan ras(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)1Oreos dublu umplut(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)2cp. legume (de exemplu, spanac)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 30 m.
Porții20
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista