Tort de migdale, iaurt și ulei de măsline cu parfum Ouzo
Tortul cu migdale, iaurt și ulei de măsline parfumat Ouzo este un vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție conține 450 calorii, 12g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline extra-ușor, făină nealbită pentru toate scopurile, sare de mare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, care este solid. Încercați Tort de migdale, iaurt și ulei de măsline cu parfum Ouzo, Tort Cu Ulei De Măsline Parfumat Cu Portocale, și Tort alb cu parfum de migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 375 F.
Periați două tigăi metalice de 8 1/2 x 4 1/2 x 2 1/2 inch cu ulei de măsline. Tapetați fundul tigaiei cu hârtie pergament; periați pergamentul cu ulei de măsline.
Întindeți 1 1/2 căni de migdale pe foaia de copt cu margini; prajiti la cuptor 10 minute. Mișto.
Transferați la procesor și măcinați grosier (ar trebui să rămână câteva bucăți mici de migdale); pus deoparte. Tăiați mărunt 1/2 cană de migdale neprăjite în procesor. Se fierbe ouzo în cratiță mică până se reduce la 1/2 cană, aproximativ 2 minute. Mișto.
Presărați 1 1/2 linguri de migdale neprăjite tocate mărunt peste fundul fiecărei tigaie.
Bateți făina, anasonul stelat măcinat, praful de copt, sarea de mare și migdalele prăjite măcinate într-un castron mare.
Folosind mixerul electric, bateți gălbenușurile de ou și 1 1/2 căni de zahăr într-un castron mediu până se omogenizează bine (amestecul va arăta granulat la început).
Adăugați 1 cană de ulei de măsline ușor; bate 1 minut.
Adăugați ouzo și iaurt și bateți până se omogenizează bine, aproximativ 30 de secunde. Adăugați treptat amestecul de făină în amestecul de gălbenușuri, bătând doar până se încorporează (aluatul va fi gros).
Folosind bătăi curate uscate, bateți albușurile de ou într-un castron mare până când sunt rigide, dar nu uscate. Îndoiți 1/3 din albi în aluat pentru a ușura. Îndoiți albii rămași în 2 adaosuri. Împărțiți aluatul între tigăile pregătite (aproximativ 3 1/2 căni pentru fiecare).
Presărați fiecare cu restul de migdale neprăjite tocate mărunt, împărțind în mod egal.
Presărați fiecare cu 1 lingură de zahăr.
Coaceți prăjiturile până se rumenesc și testerul introdus în centre iese curat, aproximativ 1 oră 5 minute. Prăjituri răcoroase în tigăi pe raft 15 minute. Întoarceți prăjiturile pe raft și răciți complet. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Se înfășoară în folie și se păstrează la temperatura camerei.