Tort De Miere Polonez
Tort de miere polonez ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,01 USD pe porție. O porție conține 815 calorii, 18g de proteine, și 29G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Dacă aveți la îndemână miere, unt, firimituri de pâine și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tort De Miere Polonez, Tort De Sfeclă Poloneză, și Tort De Mere Hanukkah Polonez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Ungeți 4 (1 1/2 cană) cutii de brioșe cu unt topit și presărați cu 1/4 cană din firimiturile de pâine. Pune deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Puneți mierea într-un bol de amestecare și puneți-o peste o oală cu apă aburitoare; se încălzește până se dezleagă.
Adăugați zahărul și gălbenușurile de ou în miere și bateți până se spumează.
Scoateți vasul de pe foc și amestecați restul de 1 3/4 căni de pesmet și alune.
Într-un castron separat, bateți albușurile de ou până se înțepenesc și pliați în aluat.
Puneți amestecul în conservele de brioșe și coaceți timp de 45 de minute.
Când se răcește se scoate din tigaie si garnisiti cu frisca si un strop de miere.