Tort De Miere Polonez

Tort De Miere Polonez
Tort de miere polonez ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,01 USD pe porție. O porție conține 815 calorii, 18g de proteine, și 29G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Dacă aveți la îndemână miere, unt, firimituri de pâine și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tort De Miere Polonez, Tort De Sfeclă Poloneză, și Tort De Mere Hanukkah Polonez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Ungeți 4 (1 1/2 cană) cutii de brioșe cu unt topit și presărați cu 1/4 cană din firimiturile de pâine. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
BrioșăBrioșă
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
3
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Puneți mierea într-un bol de amestecare și puneți-o peste o oală cu apă aburitoare; se încălzește până se dezleagă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Adăugați zahărul și gălbenușurile de ou în miere și bateți până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
6
Scoateți vasul de pe foc și amestecați restul de 1 3/4 căni de pesmet și alune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
AluneAlune
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Într-un castron separat, bateți albușurile de ou până se înțepenesc și pliați în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
8
Puneți amestecul în conservele de brioșe și coaceți timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrioșăBrioșă
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Când se răcește se scoate din tigaie si garnisiti cu frisca si un strop de miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista