Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu miere-mere-migdale. O porție conține 1062 calorii, 15g de proteine, și 69G de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ouă, albușuri de ou, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Migdale Cu Miere, Tort De Miere-Migdale Fără Făină, și Tort De Caramel Cu Migdale De Miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți albusurile și zahărul într-un bol rezistent la căldură așezat peste o cratiță cu apă fierbinte (nu lăsați vasul să atingă apa) până când amestecul este cald și zahărul se dizolvă, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Scoateți vasul din tigaie și bateți cu un mixer la viteză medie-mare până se formează vârfuri rigide, lucioase, 6 până la 8 minute. Bateți în extractul de migdale, apoi bateți în unt câteva bucăți la un moment dat. Continuați să bateți până când glazura este netedă, 1 până la 2 minute. (Nu vă faceți griji dacă amestecul pare separat la început; continuați să bateți și se va uni.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, Opțional
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
3
Asamblați tortul: aduceți mierea și 2 linguri de apă la foc mic într-o cratiță mică la foc mediu; lasa sa se raceasca usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Așezați 1 strat de tort pe un platou; periați cu jumătate din amestecul de miere și întindeți untul de mere deasupra, oprindu-vă la aproximativ 1/2 inch de margine. Se acoperă cu al doilea strat de tort și se apasă ușor; periați cu amestecul de miere rămas. Acoperiți întregul tort cu glazura și deasupra cu migdale feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale Feliate
Unt De Mere
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
5
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți două tigăi rotunde de 9 inci și tapetați fundul cu hârtie pergament; ungeți pergamentul și praful tigăilor cu făină, eliminând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Bateti 3 cani faina, praful de copt si sarea intr-un bol pana se combina. Bateți 2 bețe untul și zahărul într-un bol mare cu un mixer la viteză medie-mare până când este ușor și pufos, aproximativ 3 minute. Reduceți viteza mixerului la mediu; bateți ouăle, pe rând, răzuind vasul după cum este necesar. Bate în vanilie. (Amestecul poate părea separat în acest moment.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Se amestecă 1/2 cană de apă cu crema într-o cană sau castron de măsurare lichidă. Bateți amestecul de făină în amestecul de unt în 3 loturi, alternând cu amestecul de smântână, începând și terminând cu făină, până când este doar netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Împărțiți aluatul între tigăile pregătite.
9
Coaceți până când prăjiturile sunt ușor aurii deasupra și centrele revin la apăsare, 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Transferați pe rafturi și lăsați să se răcească 10 minute, apoi rulați un cuțit în jurul marginii tigăilor și întoarceți prăjiturile pe rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
11
Scoateți pergamentul. Tăiați vârfurile prăjiturilor cu un cuțit lung zimțat pentru a le face la nivel, dacă doriți.