Tort de mere IV
Tort de mere IV este un fără lactate și vegetarian rețetă cu 15 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 180 de calorii. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână mere, făină, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Cafea Cu Smântână De Dovleac Cu Mere Cu Glazură De Cidru De Mere, Tort de mere caramelizat-combinație clasică de mere și caramel, și Tort de mere cu rom condimentat cu glazură de caramel de cidru de mere.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C) ungeți ușor și făinați o tigaie de 9x13 inch.
Cerneti impreuna faina, sarea, scortisoara si praful de copt. Pune deoparte.
Într-un castron mare, bateți ouăle și zahărul timp de 15 minute la viteză mare cu un mixer electric.
Adăugați ulei și amestecați.
Adăugați patru amestecuri și amestecați bine.
Adăugați vanilie. Îndoiți merele și nucile.
Se toarnă aluatul în tigaie de 9x13 inch.
Într-un castron mic, amestecați 4 lingurițe de zahăr cu 1 linguriță de scorțișoară.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 50 până la 60 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată.