Tort de mere evreiesc i este un fără lactate și vegetarian desert. Această rețetă face 10 porții cu 224 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți mere, ulei vegetal, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, ceea ce nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Tort Evreiesc Cu Mere, Tort Evreiesc Cu Mere, și Tort Evreiesc Cu Mere.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie cu tub de 10 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Combinați scorțișoara măcinată și 5 lingurițe de zahăr împreună și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară Măcinată
Zahăr
3
Într-un bol mare de amestecare, combinați făina, sarea, praful de copt și 2 căni de zahăr. Se amestecă uleiul vegetal, ouăle bătute, sucul de portocale și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Ulei Vegetal
Suc De Portocale
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
4
Se amestecă bine.
5
Se toarnă 1/2 din aluat în tigaia pregătită. Se acoperă cu 1/2 din merele feliate și se presară cu 1/2 din amestecul de zahăr scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Scorțișoară
Măr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Se toarnă aluatul rămas deasupra și se acoperă merele feliate rămase și zahărul de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Scorțișoară
Măr
7
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 70 până la 90 de minute.