Tort De Mere Evreiesc I
Tort de mere evreiesc i este un fără lactate și vegetarian desert. Această rețetă face 10 porții cu 224 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți mere, ulei vegetal, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, ceea ce nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Tort Evreiesc Cu Mere, Tort Evreiesc Cu Mere, și Tort Evreiesc Cu Mere.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie cu tub de 10 inch.
Combinați scorțișoara măcinată și 5 lingurițe de zahăr împreună și dați deoparte.
Într-un bol mare de amestecare, combinați făina, sarea, praful de copt și 2 căni de zahăr. Se amestecă uleiul vegetal, ouăle bătute, sucul de portocale și vanilia.
Se toarnă 1/2 din aluat în tigaia pregătită. Se acoperă cu 1/2 din merele feliate și se presară cu 1/2 din amestecul de zahăr scorțișoară.
Se toarnă aluatul rămas deasupra și se acoperă merele feliate rămase și zahărul de scorțișoară.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 70 până la 90 de minute.