Tort de mere de ciocolată i necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 282 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 15. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați mere, stafide, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Funcționează bine ca un desert ieftin. 12 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de mere cu ciocolată III, Tort De Mere Cu Ciocolată Bananan, și Applesauce-Tort De Ciocolată Bundt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, crema de unt sau margarina cu zahăr. Bateți în lapte, mere și 2 linguri de rom.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Mere
Unt
Cremă
Zahăr
Lapte
ROM
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Într-un alt bol, amestecați făina, cacao, bicarbonatul de sodiu, condimentele și sarea. Bateți în amestecul cremă și apoi amestecați stafidele și nucile pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Stafide
Nuci Pecan
Condimente
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Întoarceți aluatul într-o tigaie unsă și făinată de 9x13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4
Coaceți tortul într-un cuptor preîncălzit la 350 grade F (175 grade C) timp de 45 de minute sau până când se testează cu o scobitoare.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
5
Imediat după scoaterea tortului din cuptor, presărați-l cu restul de 1/4 cană de rom.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ROM
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Se lasă să se răcească pe un raft. Acest tort se îmbunătățește dacă este permis să stea o zi înainte de a mânca.