Tort De Mere Caramel
Tort de mere Caramel ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 364 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 12. Acesta va fi un hit la dvs Halloween eveniment. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați vanilie, nuci pecan, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort de mere caramelizat-combinație clasică de mere și caramel, Tort de mere cu rom condimentat cu glazură de caramel de cidru de mere, și Tort De Mere Caramel.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți tava de tort cu tub canelat de 8 sau 9 căni cu scurtare; ușor făină.
Faceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie, folosind apă, ulei și ouă. Se amestecă mărul și 1/2 cană de nuci pecan în aluat.
Coaceți 45 până la 50 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
În cratița de 2 litri, amestecați zahărul brun, untul și laptele.
Se încălzește până la fierbere la foc mediu, amestecând constant cu biciul. Se fierbe 1 minut.
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia. Se amestecă treptat zahărul pudră până se omogenizează. Se amestecă ușor 2 până la 3 minute sau până se îngroașă ușor. Imediat lingura glazura peste partea de sus a tort, permițând unele să se stropească în jos parte. Se acoperă cu restul de 1/2 cană de nuci pecan.