Tort De Mere Caramel

Tort De Mere Caramel
Tort de mere Caramel ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 364 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 12. Acesta va fi un hit la dvs Halloween eveniment. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați vanilie, nuci pecan, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort de mere caramelizat-combinație clasică de mere și caramel, Tort de mere cu rom condimentat cu glazură de caramel de cidru de mere, și Tort De Mere Caramel.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți tava de tort cu tub canelat de 8 sau 9 căni cu scurtare; ușor făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
CuptorCuptor
2
Faceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie, folosind apă, ulei și ouă. Se amestecă mărul și 1/2 cană de nuci pecan în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De TortAmestec De Tort
Nuci PecanNuci Pecan
MărMăr
ApăApă
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Se toarnă în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți 45 până la 50 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
În cratița de 2 litri, amestecați zahărul brun, untul și laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Se încălzește până la fierbere la foc mediu, amestecând constant cu biciul. Se fierbe 1 minut.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia. Se amestecă treptat zahărul pudră până se omogenizează. Se amestecă ușor 2 până la 3 minute sau până se îngroașă ușor. Imediat lingura glazura peste partea de sus a tort, permițând unele să se stropească în jos parte. Se acoperă cu restul de 1/2 cană de nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
VanilieVanilie
Nuci PecanNuci Pecan
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiHalloween
Revista