Tort De Mere-Arțar
Nevoie de o desert vegetarian? Tortul cu mere-arțar ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 400 de calorii, 7g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână măr Granny smith, ouă, nuci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Arțar-Măr Cu Susul În Jos, Tort Cu Susul În Jos De Arțar-Măr, și Tort Cu Mere De Arțar Cu Susul În Jos.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.într-un castron, combinați făina, praful de copt, ghimbirul și sarea. Pune deoparte. Curățați, miezuiți și radeți mărul. Pune deoparte.
Într-un castron mediu, cremă untul cu un mixer până se omogenizează.
Adăugați siropul de arțar într-un flux lent și continuați să bateți aproximativ 2 minute.
Adăugați ouăle, câte 1 și creșteți viteza la mediu-mare. Bateți până când aluatul este neted și pufos, aproximativ 5 minute.
Reduceți viteza la minim și bateți treptat în amestecul de făină, apoi laptele, până se omogenizează. Se amestecă mărul ras și nucile, apoi se toarnă într-o tigaie unsă de 10 inci.
Coaceți până când este ușor auriu și o frigăruie introdusă iese curată, 40 până la 45 de minute. Se răcește cu 10 minute înainte de a scoate din tigaie.
Încingeți tortul cu chipsurile de mere.