Tort de melasă-condimente cu glazură de brânză cremă de lămâie

Tort de melasă-condimente cu glazură de brânză cremă de lămâie
Tortul cu melasă-condimente cu glazură de brânză cremă de lămâie este un vegetarian rețetă cu 16 porții. O porție conține 172 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca desert. Dacă aveți melasă, sare, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 15%. Rețete similare includ Tort de melasă cu glazură de brânză cremă de lămâie, Tort de condimente de toamnă cu glazură de brânză cremă, și Tort cu condimente de mere cu glazură de brânză cremă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Înveliți fundul de tigăi rotunde de 2 (9 inci) cu spray de gătit (nu acoperiți părțile laterale ale tigaiei); căptușiți fundul cu hârtie de ceară. Înveliți hârtia de ceară cu spray de gătit; praf cu 1 lingură de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
TigaieTigaie
3
Bateți zahărul, scurtarea și extractul de vanilie la viteza medie a unui mixer timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
ScurtareaScurtarea
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare. Lingurați ușor 1 3/4 căni de făină în căni de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
5
Combinați 1 3/4 căni de făină, praf de copt, scorțișoară, sare, ienibahar și cuișoare, amestecând bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
IenibaharIenibahar
ScorțișoarăScorțișoară
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Combinați laptele și melasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MelasăMelasă
LapteLapte
7
Adăugați amestecul de făină în amestecul de zahăr alternativ cu amestecul de lapte, începând și terminând cu amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
LapteLapte
8
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite. Atingeți brusc tigăile o dată pe tejghea pentru a îndepărta bulele de aer.
9
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi 10 minute pe un suport de sârmă; scoateți din tigăi.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
10
Îndepărtați hârtia de ceară. Se răcește complet pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
Suport De SârmăSuport De Sârmă
11
Așezați 1 strat de tort pe o farfurie; se întinde cu 1/2 cană glazură de brânză cremă de lămâie și se acoperă cu stratul de tort rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză înghețatăCremă De Brânză înghețată
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
LămâieLămâie
12
Întindeți glazura rămasă deasupra și părțile laterale ale tortului. Se răcește 1 oră. Păstrați tortul acoperit în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista