Tort de melasă-condimente cu glazură de brânză cremă de lămâie
Tortul cu melasă-condimente cu glazură de brânză cremă de lămâie este un vegetarian rețetă cu 16 porții. O porție conține 172 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca desert. Dacă aveți melasă, sare, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 15%. Rețete similare includ Tort de melasă cu glazură de brânză cremă de lămâie, Tort de condimente de toamnă cu glazură de brânză cremă, și Tort cu condimente de mere cu glazură de brânză cremă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Înveliți fundul de tigăi rotunde de 2 (9 inci) cu spray de gătit (nu acoperiți părțile laterale ale tigaiei); căptușiți fundul cu hârtie de ceară. Înveliți hârtia de ceară cu spray de gătit; praf cu 1 lingură de făină.
Bateți zahărul, scurtarea și extractul de vanilie la viteza medie a unui mixer timp de 5 minute.
Adăugați ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare. Lingurați ușor 1 3/4 căni de făină în căni de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați 1 3/4 căni de făină, praf de copt, scorțișoară, sare, ienibahar și cuișoare, amestecând bine cu un tel.
Combinați laptele și melasa.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de zahăr alternativ cu amestecul de lapte, începând și terminând cu amestecul de făină.
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite. Atingeți brusc tigăile o dată pe tejghea pentru a îndepărta bulele de aer.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi 10 minute pe un suport de sârmă; scoateți din tigăi.
Îndepărtați hârtia de ceară. Se răcește complet pe grătar.
Așezați 1 strat de tort pe o farfurie; se întinde cu 1/2 cană glazură de brânză cremă de lămâie și se acoperă cu stratul de tort rămas.
Întindeți glazura rămasă deasupra și părțile laterale ale tortului. Se răcește 1 oră. Păstrați tortul acoperit în frigider.