Tort De Lămâie-Zmeură
Tortul cu lămâie-zmeură ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 16. O porție conține 355 calorii, 1g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână conserve de zmeură, amestec de tort de lămâie, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort alimentar Lemon Angel umplut cu caș de lămâie și zmeură proaspătă, Tort de lamaie cu crema de lamaie sau sos de zmeura, și Tort De Zmeură Cu Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți sau pulverizați ușor fundul doar a trei Tigăi rotunde de tort de 9 inci.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, apa, uleiul și ouăle cu mixerul electric la viteză mică 2 minute (nu exagerați).
Coaceți 15 până la 22 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigăi. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Umpleți straturile cu conserve de zmeură. Pentru a face glazura, într-un castron mediu, bateți untul, coaja de lămâie și sucul de lămâie la viteză medie 30 de secunde. Bateți treptat în zahăr pudră. Bateți cu 2 până la 3 minute mai mult sau până când este ușor și pufos. Partea de îngheț și partea superioară a tortului cu glazură. A se păstra acoperit la frigider.