Tort De Lămâie Decadent
Tortul de lămâie Decadent ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 336 calorii. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, unt, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 56 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Bare decadente de lămâie Meyer fără coacere, din dulciuri fără coacere, Tort Decadent Butterfinger, și Tort De Ciocolată Decadent.
Instrucțiuni
Pregătiți Umplutura De Lămâie. Acoperiți și răciți cel puțin 8 ore.
Combinați făina, praful de copt și sarea; deoparte.
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric până la crem. Adăugați treptat 1 3/4 căni de zahăr, bătând la viteză medie până la lumină și pufos.
Adăugați coaja de lămâie, sucul de lămâie și vanilia; bate bine.
Adăugați amestecul de făină alternativ cu lapte, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți la viteză mică doar până se amestecă după fiecare adăugare.
Bateți albușurile la viteză medie cu un mixer electric până se spumează; adăugați treptat restul de 1/4 cană de zahăr, bătând până se formează vârfuri rigide. Îndoiți o treime din albușurile de ou în aluat. Îndoiți ușor albușurile de ou bătute rămase doar până când sunt amestecate. (Nu amestecați prea mult.)
Se toarnă aluatul în 3 prăjituri rotunde unse și făinoase de 9 inci.
Coaceți la 350 timp de 18 până la 22 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute; scoateți din tigăi și răciți complet pe rafturi de sârmă.
Întindeți 3/4 cană glazură de ciocolată albă între fiecare strat de tort; întindeți cu grijă 1/2 cană umplutură de lămâie peste glazură de ciocolată albă între fiecare strat de tort.
Întindeți glazura de ciocolată albă rămasă deasupra și părțile laterale ale tortului. Se răcește până este gata de servit. A se păstra la frigider.