Tort de lămâie cu glazură Chambord

Tort de lămâie cu glazură Chambord
Tort de lămâie cu glazură Chambord ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 16. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 298 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, sare, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort de lămâie cu glazură Chambord, Tort de lămâie cu glazură de miere de lămâie, și Mai Puțin-Gătiți Tortul Cu Glazură De Lămâie.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Pentru a pregăti tortul, acoperiți o tigaie Bundt de 12 căni cu spray de gătit; praf cu 2 linguri zahăr granulat. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
3
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
4
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea, amestecând bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Așezați 2 căni de zahăr granulat și 3/4 cană de unt într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până când este ușor și pufos (aproximativ 4 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Adăugați ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
7
Adăugați coaja, 1/4 cană de suc și vanilie; bate până se combină. Bătând la viteză mică, adăugați amestecul de făină și Zara alternativ la amestecul de zahăr, începând și terminând cu amestecul de făină; bate doar până se combină (aluatul va fi gros).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
8
Puneți aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Coaceți la 350 timp de 1 oră sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 10 minute pe un suport de sârmă. Slăbiți tortul din părțile laterale ale tigaiei folosind o spatulă metalică îngustă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Așezați o farfurie cu capul în jos deasupra tortului; inversați pe farfurie. Pierce tort din belșug cu un pick de lemn.
11
Periați 2 linguri de lichior peste tortul cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(din Cutie)(din Cutie)
12
Pentru a pregăti glazura, combinați zahărul pudră, 2 1/2 linguri lichior, 1 lingură suc și 1 lingură unt, amestecând cu un tel până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
(din Cutie)(din Cutie)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
13
Stropiți încet peste tortul cald. Se răcește complet.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista