Tort de lămâie cu glazură Chambord
Tort de lămâie cu glazură Chambord ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 16. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 298 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, sare, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort de lămâie cu glazură Chambord, Tort de lămâie cu glazură de miere de lămâie, și Mai Puțin-Gătiți Tortul Cu Glazură De Lămâie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pentru a pregăti tortul, acoperiți o tigaie Bundt de 12 căni cu spray de gătit; praf cu 2 linguri zahăr granulat. Pune deoparte.
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea, amestecând bine cu un tel.
Așezați 2 căni de zahăr granulat și 3/4 cană de unt într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până când este ușor și pufos (aproximativ 4 minute).
Adăugați ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare.
Adăugați coaja, 1/4 cană de suc și vanilie; bate până se combină. Bătând la viteză mică, adăugați amestecul de făină și Zara alternativ la amestecul de zahăr, începând și terminând cu amestecul de făină; bate doar până se combină (aluatul va fi gros).
Puneți aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți la 350 timp de 1 oră sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 10 minute pe un suport de sârmă. Slăbiți tortul din părțile laterale ale tigaiei folosind o spatulă metalică îngustă.
Așezați o farfurie cu capul în jos deasupra tortului; inversați pe farfurie. Pierce tort din belșug cu un pick de lemn.
Periați 2 linguri de lichior peste tortul cald.
Pentru a pregăti glazura, combinați zahărul pudră, 2 1/2 linguri lichior, 1 lingură suc și 1 lingură unt, amestecând cu un tel până se omogenizează.
Stropiți încet peste tortul cald. Se răcește complet.