Tort de lire prăjită cu căpșuni și cremă de ciocolată
Prăjitura prăjită cu căpșuni și cremă de ciocolată este o fără gluten desert. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 429 calorii, 4G de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de căpșuni, unt, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Tort de smântână cu căpșuni și smântână, Prajitura Prajita Cu Inghetata Si Banane, și Căpșuni și tort de Ciocolată Cremă.
Instrucțiuni
Bateți smântâna grea și 1/4 cană sirop de ciocolată într-un bol cu un mixer la viteză medie-mare până se formează vârfuri moi, aproximativ 3 minute. La frigider până când este gata de utilizare. Hull și se taie toate, dar 6 căpșuni și aruncați-le cu zahăr într-un castron separat; retrase din circuitul agricol.
Topiți ciocolata într-un bol sigur cu microunde la putere medie-mare la intervale de 30 de secunde, amestecând, până la neted, aproximativ 2 minute. Înmuiați cele 6 fructe întregi în ciocolată, apoi transferați pe o foaie de hârtie pergament și lăsați să se răcească.
Încălziți 2 linguri de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați feliile de tort de lire și gătiți până se rumenesc, 2 până la 3 minute pe fiecare parte; transferați pe o farfurie. Ștergeți tigaia și topiți restul de 1 lingură de unt.
Adăugați căpșunile tocate și 1 lingură de apă și gătiți până la suculent, aproximativ 2 minute.
Stropiți niște sirop de ciocolată pe fiecare farfurie; acoperiți fiecare cu o bucată de tort de lire sterline. Se acoperă cu o parte din căpșunile tocate și sucurile lor, o bucată de frișcă de ciocolată și o căpșună acoperită cu ciocolată.
Fotografie de Anna Williams