Tort De Lire De Vacanță

Tort De Lire De Vacanță
Această rețetă face 16 porții cu 436 calorii, 6g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 35 de minute. Un amestec de extract de vanillan, căpșuni, zară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Lire De Vacanță, Tort De Lire De Vacanță, și Vacanță Cu Fructe Pound Tort pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, cremă untul, scurtarea, crema de brânză și untul până la lumină și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Tortilla De Făină (8 Inci), La Temperatura Camerei2 Tortilla De Făină (8 Inci), La Temperatura Camerei
Mere Tarta Tocate Decojite (aproximativ 5 Medii)Mere Tarta Tocate Decojite (aproximativ 5 Medii)
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în extracte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
3
Combinați ingredientele uscate; adăugați la amestecul cremă alternativ cu zară, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
4
Se toarnă într-un 10-in uns și presărat cu făină. tigaie tub canelată.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Coaceți la 325 de minute timp de 1 oră și 20 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigaie la un suport de sârmă pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Frânghii De Lemn Dulce Răsucite NegreFrânghii De Lemn Dulce Răsucite Negre
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Serviți cu topping de căpșuni și căpșuni proaspete, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CăpșuniSos De Căpșuni
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru desert. O regulă comună de împerechere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă și deserturile cu caramel sau ciocolată se împerechează bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Crema Solera Sherry are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții16
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista