Tort de lire cu glazură de căpșuni

Tort de lire cu glazură de căpșuni
Pound tort cu glazura de căpșuni ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă vegetariană servește 16 și costă 48 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 314 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, amidon de porumb, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 26 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de căpșuni cu glazură de șampanie, Tort de căpșuni cu glazură de căpșuni, și Tort clasic de lire sterline cu glazură proaspătă de căpșuni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până când este ușor și pufos.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
3
Adăugați ouăle, bătând până se încorporează. Se amestecă vanilia, coaja de lămâie și 2 linguri de suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
VanilieVanilie
OuăOuă
4
Cântăriți sau lingurați ușor făinurile în cupe de măsurare uscate; nivel.
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
5
Combinați făinurile, pudra, sifonul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
6
Combinați smântâna și laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
LapteLapte
7
Adăugați amestecul de făină și amestecul de smântână alternativ la amestecul de unt, începând și terminând cu amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
8
Puneți aluatul într-o tigaie Bundt de 10 căni acoperită cu spray de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De CoptSpray De Copt
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
9
Coaceți la 350 timp de 55 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Tort rece în tigaie 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
10
Scoateți din tigaie; se răcește pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
11
Combinați căpșunile și ingredientele rămase într-o cratiță; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; gatiti 3 minute sau pana se ingroasa. Se strecoară printr-o sită peste un castron; aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SitaSita
BolBol
12
Stropiți glazura peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
13
Variație vârtej de ciocolată dublă pregătiți rețeta de bază până la Pasul 3, scăzând zahărul granulat la 1 3/4 căni și omițând coaja și sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
CiocolataCiocolata
SucSuc
BazaBaza
Carne De VităCarne De Vită
14
Combinați 1 linguriță de ulei de canola și 1 uncie de ciocolată dulce-amăruie tocată într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde. Cuptorul cu microunde la maxim 1 minut, amestecând la fiecare 20 de secunde până se omogenizează. Se amestecă 2 linguri de cacao neîndulcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Dulce-amarăCiocolată Dulce-amară
Pudră De Cacao NeîndulcităPudră De Cacao Neîndulcită
Ulei De CanolaUlei De Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
15
Îndepărtați 2 1/2 căni de aluat de vanilie; se adaugă la amestecul de ciocolată și se amestecă. Folosind 2 linguri de înghețată sau 2 linguri mari, adăugați aluat alternativ într-o tigaie Bundt de 10 căni acoperită cu spray de copt; vârtej.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De CoptSpray De Copt
CiocolataCiocolata
VanilieVanilie
CremăCremă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
16
Coaceți la 350 timp de 50 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
17
Scoateți din tigaie; se răcește pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
18
Combinați 2/3 cană zahăr pudră, 2 linguri lapte cu conținut redus de grăsimi 2%, 1 lingură cacao neîndulcită, 1/4 linguriță extract de vanilie și 1/8 linguriță sare; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Cacao NeîndulcităPudră De Cacao Neîndulcită
2% Lapte2% Lapte
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
SareSare
19
Stropiți glazura peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
20
Servește 16 (Dimensiune de servire: 1 felie) calorii 311; grăsime 7G( sat 8g); sodiu 124MG
DificultateExpert
Gata În1 h, 26 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Revista