Tort de lapte de aur cu căpșuni
Tortul de lapte de aur cu căpșuni ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 178 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 91 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de zahăr granulat, sare, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, ceea ce este destul de rău. Încercați Tort de lapte cu căpșuni, Tort De Lapte De Căpșuni Cu Căpșuni Întregi Conservate, și Tort cu cremă de mac din lapte cu căpșuni prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Turnați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivel cu un cuțit.
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea, amestecând cu un bici.
Așezați 1/3 cană de zahăr granulat și unt într-un bol mediu; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine.
Adăugați înlocuitor de ou; bateți doar până când sunt combinate.
Adăugați amestecul de făină și Zara alternativ la amestecul de zahăr, începând și terminând cu amestecul de făină; bate bine după fiecare adăugare. Se amestecă vanilia (aluatul va fi gros).
Puneți aluatul într-o tigaie rotundă de tort de 8 inci acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 22 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă timp de 10 minute.
Scoateți din tigaie; se răcește complet pe suportul de sârmă. Cerneti zaharul pudra deasupra tortului.
Combinați fructele de pădure și 1 lingură de zahăr granulat; aruncați pentru a acoperi.
Lăsați să stea 15 minute.
Serviți amestecul de fructe de pădure cu tort.