Bee Sting Cake (Bienenstich) II ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 185 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați drojdia activă, zahărul cofetarilor, făina și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Intepatura De Albine (Bienenstich) I, Tort De Albine (Bienenstich), și Bienenstich Bars pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați făina, drojdia, 2 linguri zahăr, sare, 3/4 cană lapte și 3 linguri unt sau margarină. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați până la neted și elastic, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Drojdie
Lapte
Sare
2
Se pune într-un vas bine uns și se acoperă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Lăsați să crească într-un loc cald timp de 1 oră sau până se dublează.
4
Puneți aluatul în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Punch
5
Rulați la o grosime de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
6
Se întinde într-o tigaie pătrată unsă de 8 inch. Acoperiți și lăsați să crească timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
7
Topiți 3 linguri de unt sau margarină și zahăr de cofetărie într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
8
Adăugați migdale și 1 lingură de lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
Lapte
9
Se ia de pe foc și se amestecă mierea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere
10
Se întinde uniform și cu grijă pe aluat. Lăsați aluatul să crească în continuare încă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Aluat
11
Coaceți la 400 de grade F (205 grade C) timp de 20 până la 25 de minute sau până când crusta devine maro aurie. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
12
Se dizolvă amidonul de porumb în puțin lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Lapte
13
Combinați 1 1/2 căni de lapte, amidon de porumb și 1 lingură de zahăr în partea superioară a unui cazan dublu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Zahăr
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan Dublu
14
Se încălzește în timp ce se amestecă până se îngroașă, aproximativ 2 până la 3 minute.
15
Adăugați ou bătut și continuați să amestecați încă aproximativ 2 minute sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
16
Se ia de pe foc și se amestecă extractul. Se răcește, acoperit, la frigider cel puțin 1 oră. Bateți frișca cu crema de tartru până la rigidizare. Îndoiți în budinca răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De Tartru
Frișcă
Cafea Fierbinte Tare Caldă
17
Tăiați pâinea răcită cu crustă de migdale în dreptunghiuri de 1 1/4 x 2 inch. Feliați fiecare orizontal în jumătăți. Umpleți cu amestec de budincă. Se răcește și se servește rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
Pâine
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch