Tort De Gărgăriță
Tortul de gărgăriță necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 63 calorii. Această rețetă servește 12. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți runde de lemn dulce, rețetă ganache de ciocolată, Rețetă cremă de unt de vanilie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 9%. Încercați Tort De Gărgăriță, Tort De Gărgăriță, și Tort de gărgăriță și Cupcakes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați primul tort pe 1 din rundele de carton pe un suport peste o foaie. În timp ce ganache este încă cald, turnați peste tort. Folosind un cuțit de paletă cu ușurință, glisați ușor de 1 sau 2 ori pentru a răspândi ganache uniform peste partea de sus și astfel încât să curgă pe părțile laterale și să le acopere.
Lăsați tortul să stea până se instalează ganache, aproximativ 30 de minute până la 1 oră.
În timp ce ganache este înființarea începe a face aripi.
Tăiați tortul rămas în jumătate, pe lungime.
Tăiați și cartonul rămas în jumătate și așezați fiecare jumătate de tort pe una dintre jumătățile de carton. Folosind crema de unt roșie și un cuțit de paletă, înghețați complet ambele jumătăți. Încercați să faceți glazura să pară cât mai netedă.
Așezați rundele de lemn dulce negru pe aripi pentru a face pete de gărgăriță.
Odată ce ganache-ul este configurat, asamblați gărgărița. Permiteți 2 inci în partea din față a tortului ganache pentru fața gărgăriței.
Așezați cele 2 jumătăți în spatele feței de 2 inci cu 2 colțuri care se ating chiar în spatele capului și într-un unghi unul față de celălalt. Aripile ar trebui să fie în poziție pentru ca gărgărița să zboare.
Așezați napolitane bomboane pe tort ganache pentru a crea ochi. Folosind o mică pată de glazură rămasă, fixați bomboanele acoperite cu bomboane la napolitane pentru a face elevi.
Tăiați biciul de lemn dulce la lungimea dorită și apăsați ușor în ganache pentru a crea o gură. Utilizați restul biciului de lemn dulce pentru a crea antene. ***Pentru a tăia acest tort pentru servire, scoateți aripile și tăiați separat.