Tortul de ghimbir cu sos de căpșuni necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10 și costă 2,09 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 473 calorii. Este perfect pentru Ziua Mamei. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de garnitură: căpșuni, zahăr, sos de căpșuni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce este destul de rău. Încercați Tort de ghimbir cu sos de stafide, Tort De Ghimbir Cu Sos Cald De Caramel, și Tort De Ghimbir De Ciocolată Cu Sos Bourbon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric până la crem. Adăugați treptat zahăr, bătând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2
Adăugați oul, ghimbirul cristalizat și melasa, bătând până la amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
4 Căni De Făină De Grâu
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3
Combinați făina și următoarele 3 ingrediente; adăugați la amestecul de unt alternativ cu zară, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți la viteză mică până se amestecă după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Bomboane Salvatoare
4
Se toarnă aluatul în 2 tigăi rotunde de tort de 8 inci unse și făinoase.
5
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Răciți straturile de tort în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute; scoateți din tigăi și răciți pe rafturi de sârmă. Împărțiți straturile orizontal în jumătate.
7
Întindeți glazura de brânză cremă între straturi și deasupra și părțile laterale ale tortului. Pat Crunch Topping pe partea de sus și părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză înghețată
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
8
Se servește cu sos de căpșuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bol Standard Pentru Cornet De Vafe
9
Garnisiți, dacă doriți.
10
Notă: tortul poate fi făcut cu până la 1 zi în avans și refrigerat.
11
Lăsați să stea la temperatura camerei cu cel puțin 2 ore înainte de servire.