Tort De Gheață Cu Ciocolată
Tortul cu gheață de ciocolată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 20 de porții cu 122 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 8 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați zahărul cofetarilor, albușurile de ou, frișca grea și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Tort De Gheață Cu Ciocolată Caldă, Tort De Gheață Cu Ciocolată, și Tort De Gheață Cu Napolitane De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Linia două 8 x 4 x 3 tigăi de pâine inch cu hârtie cerată.
Bateți albușurile până se înăbușesc. Bateți frișca până se formează vârfuri moi.
Topiți ciocolata într-un cazan dublu. Se amestecă în apă.
Se ia de pe foc și se adaugă gălbenușurile de ou; bate puternic până se omogenizează.
Adăugați zahăr și amestecați bine. Îndoiți frișca în amestec de ciocolată. Îndoiți albușurile de ou bătute rigid.
Separat ladyfingers. Linia de jos a fiecărei tigaie cu ladyfingers unice.
Tăiați degetele rămase în jumătate în cruce și folosiți-le pentru a alinia părțile laterale ale tigăilor. Umpleți cu amestec de ciocolată. Se răcește 12 până la 24 de ore. Desfaceți.
Serviți cu frișcă suplimentară, dacă doriți.