Tort De Gheață Cu Ananas
Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 41 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 184 calorii. 80 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ananas, ou, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tort De Gheață Cu Ananas, Tort Icebox, și Tort Icebox pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați cu generozitate o tigaie de pâine de 8 1/2 pe 4 1/2 inch sau de 9 cm 5 inch cu unt.
Presărați jumătate din firimituri peste fundul cratiței și apăsați în jos tightly.In un bol de amestecare, folosind un mixer electric portabil, bate crema până se formează vârfuri rigide. Bateți în jumătate din vanilie și 1 lingură de zahăr de cofetari. Îndoiți ananasul scurs și setați aside.In un al doilea bol de amestecare, bateți untul înmuiat și restul de 3/4 cană de zahăr de cofetari până la crem. Bateți în ou și vanilia rămasă.
Se toarnă jumătate din amestecul de ouă peste firimituri (nu trebuie să le acoperiți complet), apoi se întinde cu grijă jumătate din amestecul de frișcă/ananas peste amestecul de ouă.Faceți un al doilea strat stropind firimiturile rămase, turnând amestecul de ouă rămas și răspândind cu grijă un strat superior de amestec de frișcă/ananas.Se răcește aproximativ 8 ore sau peste noapte.Înainte de servire, presărați cu nuci prăjite și zdrobite.
Tăiați în pătrate și serviți.