Tort De Garbanzo Cu Condimente Portocalii
Orange Spice Garbanzo tort este un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 164 calorii. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de praf de copt, zahăr, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tort De Fasole Garbanzo De Portocale Cu Ciocolată (Fără Gluten), Tort De Condimente Portocalii, și Tort De Condimente Portocalii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie sau o linie pătrată de tort de 8 inci cu hârtie pergament.
Procesați fasolea garbanzo într-un robot de bucătărie până la neted.
Adăugați scorțișoară și cuișoare și puls până când sunt combinate.
Adăugați ouă, zahăr, praf de copt și coajă de portocală; procesați până se combină. Se amestecă sucul de portocale în amestecul de garbanzo.
Se toarnă aluatul în tava pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 50 de minute.
Scoateți tortul din tigaie și răciți complet pe un suport de sârmă înainte de a tăia în pătrate.