Tort de ganache Brownie fără Gluten cu zmeură

Tort de ganache Brownie fără Gluten cu zmeură este un fără gluten rețetă cu 12 porții. O porție conține 278 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Un amestec de chipsuri de ciocolată semi-dulci, ouă, zmeură și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 11%. Rețete similare includ Tort de ganache Brownie fără Gluten cu zmeură, Tortă de ciocolată fără făină cu Mascarpone și zmeură (cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten), și Decadent Chocolate Fudge Torte w / zmeură-fără Gluten, Vegan, Paleo.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F. Se pulverizează numai partea inferioară a tăvii cu arc de 8 inci cu spray de gătit.
Într-un castron mediu, amestecați amestecul de brownie, untul și ouăle până se omogenizează bine.
Coaceți 26 până la 29 de minute sau până când scobitoarea introdusă la 2 inci de partea tigaiei iese aproape curată; Se răcește 10 minute. Rulați cuțitul în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi; îndepărtați partea tigaiei. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
În cratița de 1 litru, încălziți frișca la foc mediu-mic până când este fierbinte.
Se ia de pe foc; se amestecă chipsurile de ciocolată până se topesc și se omogenizează.
Lăsați să stea 15 minute pentru a se îngroșa. Se toarnă cu grijă amestecul de ciocolată pe centrul de sus al brownie; răspândit doar la margine.