Nevoie de o desert vegetarian? Tortul cu fructe uscate de cireșe-migdale ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 20. O porție conține 446 calorii, 10g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Crăciun. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, făină nealbită pentru toate scopurile, caise și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Pâine Uscată De Cireșe-Migdale, Scones Uscate De Migdale De Cireșe, și Scones Uscate De Cireșe-Migdale.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 F. Unt și făină cu diametrul de 10 inci tigaie antiaderentă angel food. Linia de jos cu hârtie pergament. Aruncați primele 4 ingrediente cu 1/2 cană de făină într-un castron mare pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tort Alimentar înger
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Formă De Tort
Bol
Cuptor
2
Bateți restul de 1 1/2 căni de făină, praf de copt și sare într-un castron mediu pentru a amesteca. Folosind mixerul electric, bateți untul și ambele zaharuri într-un alt castron mare până devine pufos. Bateți în ouă câte 1, amestecând bine după fiecare adăugare. Bateți în ROM, sirop de arțar și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Sirop De Arțar
Vanilie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Sare
ROM
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bateti
Bol
3
Adăugați amestecul de făină și bateți până se combină. Se amestecă amestecul de fructe uscate. Puneți aluatul în tigaia pregătită, aplatizând pentru a elimina buzunarele de aer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe Uscate
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Coaceți până când testerul introdus lângă centrul tortului iese curat și tortul este maro auriu, aproximativ 1 oră și 30 de minute. Se răcește în tigaie 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
1
Bateți romul și siropul de arțar în castron. Puneți jumătate peste tortul cald în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar
ROM
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
Tigaie
2
Lăsați să stea până se absoarbe.
3
Tăiați în jurul tortului pentru a slăbi; inversați pe platou. Îndepărtați hârtia. Lingurați siropul rămas peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop
4
Lăsați să stea aproximativ 4 ore. (Se poate face înainte. Acoperiți și păstrați la temperatura camerei 1 zi sau răciți până la 1 săptămână.)