Tort De Fructe De Crăciun
Această rețetă servește 6. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 452 calorii, 11g de proteine, și 19g de grăsime. Un amestec de portocale, făină de orez, stafide și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Crăciun. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ tort de fructe de Crăciun fără ouă, cum se face tort de fructe de Crăciun, Tort De Fructe De Crăciun, și Tort Umed De Fructe De Crăciun.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 160C/325F / marca de gaz 3.Bateți portocala și mărul într-un robot de bucătărie până se toacă mărunt.
Adăugați untul întins sau de nucă de cocos și untul de nuci sau semințe și bateți din nou până când sunt bine amalgamate.Se transformă într-un castron mare.
Adăugați fructele uscate și condimentele urmate de ouă, făină și coniac, sherry sau suc și amestecați bine.Tapetați baza și partea laterală a unei cutii de tort de 8 inci cu hârtie rezistentă la grăsime unsă și lingură în amestec.
Coaceți timp de 2 până la 2-1 / 2 ore sau până când o frigăruie iese curată.Se răcește parțial în tablă și apoi pe un suport. Mănâncă așa cum este, sau gheață pentru experiența completă de Crăciun.