Tort De Fructe De Aur
Golden Fruitcake este un vegetarian desert. Această rețetă face 45 de porții cu 244 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Dacă aveți extract de vanillan, cireșe confiate, nuci și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Fructe De Aur, Brandy De Aur Bundt Fruitcake, și Tort alb cu fructe: tortul ușor al lui Nanna Jepson pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți stafidele într-un castron mare; se acoperă cu apă clocotită și se lasă să stea 5 minute.
Se scurge bine și se lasă deoparte.
Într-un alt castron mare, scurtarea cremei și zahărul.
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bate în vanilie.
Combinați făina, crema de tartru, sarea și bicarbonatul de sodiu; adăugați la amestecul cremă alternativ cu lapte. Se amestecă nucile, ananasul, cireșele, nuca de cocos și stafidele.
Spoon în nouă uns 5-3 / 4-in. x 3-in. x 2-in. tigăi de pâine.
Coaceți la 300 de minute timp de 65-75 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi la rafturi de sârmă.