Tort de dovlecei cu glazură de mere cu brânză cremă
Zucchini tort cu crema de branza sos de mere glazura este un vegetarian rețetă cu 15 porții. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 339 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. 110 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, extract de vanillan, mere cu aromă de scorțișoară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tort de dovlecei cu glazură de mere cu brânză cremă, Tort De Condimente De Mere Cu Glazură De Brânză Cremă, și Tort de morcovi cu umplutură de cremă de Pecan și glazură de brânză cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Bateți ouăle, uleiul vegetal, zahărul alb și extractul de vanilie într-un castron mare până când se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Bateți făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un bol separat. Se amestecă amestecul de făină în ingredientele umede și se amestecă în dovlecei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Transferați aluatul în vasul de copt pregătit.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când tortul este ușor rumenit și o scobitoare introdusă în centru iese cu firimituri umede, aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Lasă să se răcească complet.
7
Bateți crema de brânză și untul într-un bol până se omogenizează; amestecați sosul de mere și nucșoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Se amestecă zahărul cofetarilor până când glazura este netedă și funcțională; se întinde pe tortul de dovlecei răcit.