Tort de dovleac-rom cu glazură de zahăr brun

Tort de dovleac-rom cu glazură de zahăr brun
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 860 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de rom, făină, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 49 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort condimentat cu cartofi dulci cu glazură de zahăr brun, Zahăr brun mere scorțișoară Bundt Tort cu glazură de Caramel, și Tort Bundt cu lapte de dovleac cu glazură de unt maro pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mic; se amestecă 1/4 cană de unt topit. Folosiți degetele pentru a ciupi streusel în aglomerări mari. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Bateți 1 cană de unt la viteză medie cu un mixer electric aproximativ 2 minute sau până când este cremos. Adăugați treptat 2 căni fiecare zahăr granulat și brun închis, bătând la viteză medie 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun închisZahăr Brun închis
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
3
Adăugați ouă, câte 1, bătând doar până când galbenul dispare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
4
Amestecați dovleacul și 1/4 cană de rom într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Combinați făina și următoarele 7 ingrediente într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Adăugați amestecul de făină în amestecul de unt alternativ cu dovleac, începând și terminând cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
7
Se toarnă jumătate din aluat într-o tigaie Bundt de 12 căni bine unsă și făinată. (Vă recomandăm să ungeți tigaia cu scurtare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
8
Presărați aluatul cu streusel; acoperiți cu aluatul rămas.
9
Coaceți la 325 timp de 1 oră și 28 de minute sau până când o culegere lungă de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă 10 minute; scoateți din tigaie și lăsați să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
10
Combinați 3/4 cană zahăr brun, frișcă și 1/4 cană unt nesărat într-o cratiță medie. Gatiti, amestecand continuu, la foc mediu-mic, pana cand untul se topeste si zaharul se dizolva. Creșteți căldura la mediu-mare și aduceți la fierbere. Se fierbe 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
FrișcăFrișcă
Zahăr BrunZahăr Brun
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
11
Se ia de pe foc și se amestecă 1 linguriță. ROM.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ROMROM
12
Așezați zahărul pudră într-un castron; se toarnă amestecul de zahăr brun peste zahărul pudră, amestecând cu un tel de sârmă 1 minut sau până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Zahăr BrunZahăr Brun
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
13
Lăsați să se răcească 20 până la 25 de minute sau până când este călduț. Puneți glazura peste tortul răcit și lăsați să stea până când glazura este fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazurăGlazură
DificultateExpert
Gata În1 h, 49 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista