Tort De Dovleac Glazurat Cu Ciocolată

Tort De Dovleac Glazurat Cu Ciocolată
Tortul de dovleac glazurat cu ciocolată necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 487 calorii. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 57 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină, piure de dovleac, chipsuri de ciocolată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Tort De Dovleac Glazurat Cu Ciocolată, Tort De Dovleac Cu Ciocolată Glazurată, și Tort glazurat cu ciocolată-dovleac Bundt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți tort: Preîncălziți cuptorul la 177°. Ungeți și făinați o tigaie de tort Bundt de 9 inci. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
CuptorCuptor
2
Bateți ouăle și zahărul până se amestecă. Bateți în ulei. Cerneti faina, bicarbonatul de sodiu, condimentele placintei de dovleac si sarea in amestecul de oua. Îndoiți ingredientele uscate și piureul de dovleac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pumpkin Pie SpicePumpkin Pie Spice
Conserve De DovleacConserve De Dovleac
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Se toarnă aluatul în tigaie și se coace până când o frigăruie introdusă în centru iese curată, 50 până la 60 de minute. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă timp de 15 minute, apoi se întoarce pe raft să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
FrigaruiFrigarui
TigaieTigaie
1
Puneți ciocolata și siropul de porumb într-un bol rezistent la căldură. Într-o tigaie, se încălzește crema la foc mediu până se fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De PorumbSirop De Porumb
CiocolataCiocolata
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
2
Se toarnă smântână peste ciocolată, se lasă să stea 1 minut, apoi se bate până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Se lasă să se răcească la temperatura camerei.
4
Așezați tortul pe un suport peste o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Stropiți glazura peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
6
Lăsați să stea până la set.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista