Tort de dovleac cu trufe cu glazură de unt rumenit

Tort de dovleac cu trufe cu glazură de unt rumenit
Această rețetă face 16 porții cu 502 calorii, 7g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți unt, ouă, zahăr brun și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Fursecuri de dovleac cu glazură de unt rumenită, Fursecuri de dovleac cu glazură de unt rumenită, și Fursecuri moi de dovleac cu glazură de unt rumenită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.Ungeți tava de tort cu tub canelat de 12 căni cu scurtare; ușor făină (sau pulverizați cu spray de copt cu făină). În cratița de 1 litru, încălziți laptele condensat și chipsurile de ciocolată la foc mediu-mic, amestecând ocazional, până când ciocolata se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
Afine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea MoiAfine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea Moi
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Se ia de pe foc; pus deoparte.
3
Într-un castron mediu, amestecați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, condimentul plăcintei de dovleac și sarea până se omogenizează; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 InchMari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 Inch
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Într-un castron mare, bateți 1 1/2 căni de unt, zahărul granulat și zahărul brun cu mixerul electric la viteză medie aproximativ 2 minute sau până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. La viteză mică, bateți amestecul de făină în 3 adaosuri alternativ cu dovleacul până se omogenizează bine (aluatul va fi gros).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
6
Lingură 2/3 din aluat (aproximativ 5 căni) în tigaie, aducând aluatul la aproximativ 1 inch pe tub și pe marginea exterioară a tigaiei. Se amestecă amestecul de ciocolată; lingura în centrul aluatului, având grijă să nu atingeți părțile laterale ale tigaiei. Lingura rămase tort aluat (aproximativ 2 cani) peste umplere; buna de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Coaceți 55 până la 65 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centrul tortului iese curată și Centrul fisurii este uscat la atingere. Tort rece în tigaie 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Așezați tortul răcit pe farfuria de servire. În cratița de 1 litru, încălziți 1/4 cană de unt la foc mediu, amestecând ocazional, până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
10
Se toarnă untul rumenit într-un castron mediu; se amestecă zahărul pudră, vanilia și laptele, câte 1 lingură, până se întinde (amestecul se va îngroșa pe măsură ce se răcește).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
11
Lăsați să stea 1 până la 2 minute sau până se răcește ușor; se amestecă.
12
Stropiți peste tort.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții16
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista