Tortul de dovleac cu vârf de mere necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 588 calorii, 8g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,12 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Această rețetă de la Toateretete are 9 fani. Dacă aveți ghimbir măcinat, zahăr, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 59%. Încercați Tort De Cafea Cu Smântână De Dovleac De Mere Cu Glazură De Cidru De Mere, Tort De Mere De Dovleac, și Plăcintă Cu Mere Tort De Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 300 grade F (150 grade C). Ungeți ușor o tigaie rotundă de 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
Cuptor
2
Amestecați împreună făina, zahărul, praful de copt, scorțișoara, cardamomul, coaja de lămâie și ghimbirul într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Coaja De Lămâie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Scorțișoară
Ghimbir
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați gălbenușul de ou, piureul de dovleac și uleiul; se amestecă până se omogenizează. Se amestecă ușor albușurile de ou în aluat; se toarnă în tigaie pregătită. Aranjați feliile de mere deasupra bătătorului; presărați cu zahăr și scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Dovleac
Albușuri De Ou
Scorțișoară
Gălbenuș De Ou
Măr
Zahăr
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când un cuțit introdus în centrul tortului iese curat, aproximativ 40 de minute. Se lasă să se răcească înainte de servire.