Tort de dovleac cu sos de Caramel
O porție conține 219 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Dacă 40 de cenți pe porție cade în bugetul dvs., tort de dovleac cu sos de Caramel ar putea fi un remarcabil vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 15. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Un amestec de scorțișoară măcinată, apă, dovleac solid și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de dovleac cu sos de nucă de Caramel, Ovaz dovleac Bundt Tort cu sos de caramel arțar, și Crock Pot Dovleac Înger Alimente Tort Cu Sos De Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați făina, zahărul, scorțișoara, bicarbonatul de sodiu, nucșoara și sarea. Într-un alt bol, bateți ouăle, dovleacul și uleiul până se omogenizează; se adaugă la ingredientele uscate.
Se amestecă până se amestecă bine, aproximativ 1 minut.
Se toarnă într-un 13-in uns. x 9-in. tava de copt.
Coaceți la 350 de minute timp de 40-45 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește pe un suport de sârmă.
Pentru sos, combinați zahărul brun, făina și sarea într-o cratiță mică. Se amestecă apa și untul; se aduce la fierbere la foc mediu. Se fierbe timp de 3 minute, amestecând constant.
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia.
Tăiați tortul în pătrate și serviți cu sos cald.