Tort De Dovleac Cu Ciocolată
Tortul de dovleac cu ciocolată necesită în jur 50 minute de la început până la sfârșit. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 15 porții cu 284 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați dovleac, ouă, glazură de brânză cremă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tort Dublu De Dovleac Cu Ciocolată Cu Cremă De Unt Cu Condimente De Dovleac, Săptămâna Dovleacului: Tort De Ciocolată Cu Dovleac, și Tort Bundt cu ciocolată cu dovleac cu Ganache de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inch.
Într-un castron mare, amestecați amestecul de tort, dovleacul, ouăle și uleiul timp de 3 minute folosind un mixer la viteză medie.
Se toarnă în tigaia pregătită și se întinde uniform.
Coaceți timp de 35 până la 40 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Se răcește, apoi se înghețează cu glazură de brânză cremă.