Tort De Dovleac-Ciocolată

Tort De Dovleac-Ciocolată
Această rețetă face 16 porții cu 458 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână praf de copt, unt, vanilie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Dovleac, Tort De Dovleac, și Tort De Dovleac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cuptor de căldură la 350 F. grăsime 12-Cupa canelat tub tort pan cu scurtarea; ușor făină. În castron mediu, amestecați făina, condimentul plăcintei de dovleac, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pumpkin Pie SpicePumpkin Pie Spice
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ScurtareaScurtarea
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
BolBol
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, bateți untul, zahărul brun și zahărul granulat cu mixerul electric la viteză medie până la crem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Adăugați ouă, pe rând, bătând la viteză mică după fiecare adăugare până la amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
4
Adăugați dovleacul și 2 lingurițe de vanilie; bate la viteză medie până se omogenizează. La viteză mică, bateți amestecul de făină alternativ cu 1/2 cană de lapte până se omogenizează. Se amestecă 1 cană de chipsuri de ciocolată. Puneți aluatul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
DovleacDovleac
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți 55 până la 60 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră. În castron mediu, se amestecă toate ingredientele glazura pana se omogenizeaza si gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
BolBol
TigaieTigaie
6
Stropiți glazura peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
7
Se presară cu 1/4 cană de chipsuri de ciocolată rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții16
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista