Tort de dovleac alpin cu cremă de unt de migdale-portocale Albă ca Zăpada

Tort de dovleac alpin cu cremă de unt de migdale-portocale Albă ca Zăpada
Tortul de dovleac alpin cu cremă de unt de migdale-portocale Albă ca zăpada este un vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 630 calorii. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Cheeky Kitchen are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare, suc de portocale proaspăt stors, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Tort cu strat de sifon portocaliu cu cremă de unt de bezea italiană de migdale-portocale, Porterfield dovleac Bundt cu glazură albă ca Zăpada, și Tort alb ușor de casă cu glazură albă de unt.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista