Tort De Dovleac
Această rețetă servește 16 și costă 75 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 389 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de zahăr, praf de copt, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort De Dovleac, Tort De Dovleac, și Tort De Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, cremă untul și zahărul până devin ușoare și pufoase.
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Combinați făina, praful de copt, scorțișoara, sifonul, sarea, cuișoarele și condimentele pentru plăcintă.
Într-un castron mic, combinați dovleacul și extractul de rom.
Adăugați ingrediente uscate la amestecul cremă alternativ cu amestecul de dovleac.
Se toarnă într-o tigaie cu tub canelat unsă și făinată cu 12 căni.
Se coace la 325 de minute pentru 80-90 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigaie într-o grătar pentru a se răci complet. Praf cu zahăr de cofetari.