Tort De Dovleac

Tort De Dovleac
Această rețetă servește 12. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 271 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână ienibahar măcinat, zahăr granulat, sos de caramel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rulou De Tort De Dovleac, Rulou De Tort De Dovleac, și Rulou De Tort De Dovleac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru tort: Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Aliniați o foaie de copt de 15 x 10 x 1 inch cu hârtie pergament. Pulverizați pergamentul cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Cerneti faina, scortisoara, ghimbirul si ienibaharul intr-un bol mic. Într-un bol separat, bateți gălbenușurile de ou, zahărul granulat și zahărul brun până când sunt foarte groase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Adăugați dovleacul în amestecul de ouă și combinați la viteză mică până când este încorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Prăjitură Angel Food Cake (450 G), Tăiată De Două Ori Pe Orizontală1 Prăjitură Angel Food Cake (450 G), Tăiată De Două Ori Pe Orizontală
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5
Adăugați ingredientele uscate și bateți la viteză mică până se amestecă. Într-un castron separat, bateți albușurile și sarea până se înțepenesc, dar nu se usucă. Îndoiți în aluatul de tort, amestecând cu o spatulă, până când majoritatea dungilor albe au dispărut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Întindeți aluatul pe o foaie de copt și neteziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Transferați foaia de copt în cuptor și coaceți până când un tester iese curat, aproximativ 15 până la 18 minute. În timp ce tortul este fierbinte, praf generos cu zahăr pudră. Slăbiți marginile și întoarceți tortul pe un prosop de bucătărie. Îndoiți prosopul peste marginea tortului și rulați-l. Se răcește complet, marginea în jos, timp de 1 oră la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
8
Pentru umplutură: înmuiați gelatina în ROM. Se amestecă la foc mic până se dizolvă gelatina. Mișto. Bateți frișca răcită și zahărul pudră într-un bol mare până se formează vârfuri. Îndoiți gelatina și 6 linguri de bucăți de caramel englezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
Bucăți De CarameleBucăți De Caramele
Bomboane RuntsBomboane Runts
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
9
Pentru a asambla, desfaceți tortul și presărați cu 4 linguri de bucăți de caramel englezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De CarameleBucăți De Caramele
10
Întindeți umplutura peste caramelă. Începeți de la 1 parte lungă a ruloului de tort și, folosind prosopul ca ajutor, înfășurați tortul pentru a încadra umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
CarameleCaramele
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
11
Așezați tortul, cu fața în jos, pe un platou.
12
Tăiați capetele tortului la o ușoară diagonală. Praf tortul cu zahăr pudră. Puneți niște sos cald de caramel și restul de chipsuri de caramel peste partea de sus a tortului. Pentru a servi, folosiți un cuțit zimțat pentru a tăia tortul transversal în felii groase de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Piersici FeliatePiersici Feliate
Bucăți De CarameleBucăți De Caramele
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
13
Stropiți mai mult sos pe fiecare felie și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista