Tort De Dovleac
Tortul de dovleac necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 385 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 10 și costă 67 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ienibaharul măcinat, piureul de dovleac, ouăle și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Tort de tigaie cu praline de dovleac + cum se face piure de dovleac de casă, Tort moale de dovleac Vegan cu glazură de unt de condimente de dovleac, și Tort Dublu De Dovleac Cu Ciocolată Cu Cremă De Unt Cu Condimente De Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tavă bundt sau tub de 10 inch.
Ulei de cremă, ouă bătute, dovleac și vanilie împreună.
Cernem făina, zahărul, bicarbonatul de sodiu, nucșoara măcinată, ienibaharul măcinat, scorțișoara măcinată, cuișoarele măcinate și sarea împreună.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de dovleac și amestecați până se combină. Dacă doriți, amestecați câteva nuci tocate.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 1 oră sau până când o scobitoare introdusă în mijloc iese curată.
Lăsați tortul să se răcească în tigaie timp de 5 minute, apoi întoarceți-l pe o farfurie și presărați cu zahărul cofetarilor.