Tort de căpșuni și glazură II

Tort de căpșuni și glazură II
Tortul cu căpșuni și glazura ii necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 15 și costă 63 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 440 calorii. Funcționează bine ca un desert foarte accesibil. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 10 ar spune că a lovit locul. Această rețetă de la Allrecipes necesită nucă de cocos, lapte condensat, căpșuni și ulei vegetal. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de super. Tort alb cu umplutură de căpșuni și glazură de cremă de unt de vanilie de căpșuni, Tort De Căpșuni Cu Glazură De Brânză Cremă De Căpșuni, și Tort cu strat de căpșuni cu glazură de căpșuni malț sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Într-un castron mare, amestecați împreună amestecul de tort și amestecul de gelatină. Faceți o fântână în centru și turnați 1 cană piure de căpșuni, ulei, ouă și lapte condensat îndulcit. Bateți la viteză mică până se amestecă. Răzuiți bolul și bateți 4 minute la viteză medie. Se amestecă 1/2 cană de nucă de cocos și nuci tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
Felii De Bomboane De Portocale TocateFelii De Bomboane De Portocale Tocate
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 40 până la 45 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Se lasă să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
5
Pentru a face glazura: într-un castron mare, combinați zahărul cofetarilor, margarina topită, 1/4 cană piure de căpșuni și 1/4 cană nucă de cocos. Bateți până se omogenizează și întindeți peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Ardei ArbolArdei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru tort. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista